A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство
"Захарівська багатопрофільна лікарня"
Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області

ВІДТЕПЕР МАМОГРАФІЮ МОЖНА ПРОЙТИ В ЗАХАРІВСЬКІЙ БПЛ

Дата: 27.02.2024 14:33
Кількість переглядів: 8

ВІДТЕПЕР МАМОГРАФІЮ МОЖНА ПРОЙТИ В ЗАХАРІВСЬКІЙ БПЛ 🏥

Так завдяки постійній підтримці депутата Одеської обласної ради Андрія Васильовича БАБЕНКА було придбано новий,сучасний МАМОГРАФ,для того,щоб пацієнти проходили обстеження на місці,не витрачаючи кошти та час для поїздки в місто.

Мамографія - на сьогоднішній день,це дуже точний і ефективний метод діагностики онкологічних захворювань молочних залоз за допомогою ренгену.Вона дозволяє виявити ракові захворювання на найбільш ранніх та виліковних стадіях.Саме мамографія дозволяє побачити аномальний розвиток тканини за два роки до того,як лікар або ви,зможете виявити такі зміни пальпацією (руками).

Для чого потрібно проходити мамографію?

Зазвичай цю процедуру призначає мамолог, щоб переконатися, що з молочною залозою все в порядку і в тканинах немає структурних змін. Якщо є підозра на злоякісні процеси або будь-які патологічні процеси всередині грудей, якраз в такому випадку і потрібна мамографія. Завдяки цій процедурі безліч жінок на ранніх стадіях виявили захворювання і успішно його вилікували. Боятися мамографії, як і візитів до мамолога, не варто. Навпаки, відвідування цього лікаря раз на рік – обов'язково для жінок старше 40 років.

Саме мамографія дає можливість визначити ракові зміни у тканинах тоді, коли звичайний огляд у мамолога не дозволяє це зробити. Завдяки даному виду обстеження у світі значно скоротилася кількість випадків пізньої діагностики онкологічних пухлин молочної залози, а кількість жінок, які вилікувалися і продовжують здорове життя, зросла!

Як часто необхідно робити мамографію?

У віці від 40 років і старше дану процедуру рекомендується проходити 1 раз на рік,але протоколи обстежень у різних країнах світу відрізняються, тому визначальним фактором тут стає грамотна консультація мамолога.

Регулярно (не рідше 1 разу на рік) відвідуйте мамолога, і за його рекомендаціями проходите УЗД молочної залози. Особливо, якщо вам вже виповнилося 40 років. Складні комплексні дослідження призначаються тільки за рекомендаціями, коли лікар бачить необхідність у таких маніпуляціях.

Важливо!

Онкологічні захворювання стрімко «молодшають», тому візит до мамолога повинен стати таким само постійним фактом, як і візит до гінеколога. Незалежно від того, чи є у вас діти, годуєте ви грудьми чи ні. У післяпологовий період спостереження у мамолога так само важливо, як і в інші періоди життя.

Для проходження мамографії в Захарівській БПЛ потрібне направлення від сімейного лікаря,мамолога або гінеколога.

Будьте здорові та бережіть себе та своїх близьких 

З турботою про Вас, Захарівська БПЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора