A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство
"Захарівська багатопрофільна лікарня"
Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області

ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі (оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі зміна

Дата: 08.02.2024 09:56
Кількість переглядів: 6

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Комунальне некомерційне підприємство "Захарівська багатопрофільна лікарня» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області» (далі – Замовник), код за ЄДРПОУ – 01998928, юридична адреса: Україна, 66700, Одеська область, смт Захарівка, вул. Центральна, 40.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): ДК 021:2015 код  33690000-3: Лікарські засоби різні  (33696500-0 Лабораторні реактиви).

  1. Мета закупівлі: відповідно вимогам Програми медичних гарантій до надавача послуг з медичного обслуговування населення, задля створення стимулів до поліпшення якості діагностики, забезпечення доступної, своєчасної, якісної та ефективної вторинної медичної допомоги населенню.
  2. Вид процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями  у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».
  3. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника згідно наявної потреби установи:

Загальні вимоги

1) Товар, запропонований Учасником, повинен бути внесений до Державного реєстру медичної техніки та медичних виробів  та/або введений в обіг відповідно до  законодавства у сфері технічного регулювання та оцінки відповідності, у передбаченому законодавством порядку.

На підтвердження Учасник повинен надати копію декларації або копію документів, що підтверджують можливість введення в обіг та/або експлуатацію (застосування)  медичного виробу за результатами проходження процедури оцінки відповідності згідно вимог технічного регламенту.

2)Залишковий термін придатності товару на момент постачання  повинен
складати не меншеніж 80% загального терміну їх зберігання (надати гарантійний лист від імені Учасника);                                                                                                                                               

  3)Постачання здійснюється транспортом та за рахунок Учасника (надати гарантійний лист відімені Учасника).

4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі 130  000,00 грн, за рахунок коштів  НСЗУ (сто тридцять тисяч гривень 00 коп.), розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до очікуваної потреби в 2024 році.

4.Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій, згідно наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

Нормативно-правові акти, що формують підстави застосування процедури відкритих торгів:

  1. Закон України “Про публічні закупівлі” №922-VIII від 25.12.2015 року, в редакції від 19.04.2020 №114-IX в редакції зі змінами, зокрема в частині дії пунктів 37-38 розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону;

2. Постанова Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

3. Лист Мінекономіки України «Щодо особливостей здійснення публічних закупівель

на період дії правового режиму воєнного стану та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»№ 3323-04_70997-06 від 20.10.2022 року.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора