A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство
"Захарівська багатопрофільна лікарня"
Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області

бґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника згідно наявної потреби установи:

Дата: 10.10.2023 11:16
Кількість переглядів: 5

Комунальне некомерційне підприємство "Захарівська багатопрофільна лікарня» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області»

(назва замовника)

                                                                                             

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Комунальне некомерційне підприємство "Захарівська багатопрофільна лікарня» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області» (далі – Замовник), код за ЄДРПОУ – 01998928, юридична адреса: Україна, 66700, Одеська область, смт Захарівка, вул. Центральна, 40.

  1. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):

ДК 021:2015 – 03410000-7 Деревина (деревина твердих порід (дрова колоті))

  1. Вид процедури закупівлі: відкриті торги з особливостями у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».
  2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника згідно наявної потреби установи:

1. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару:

- доставка до місць, передбачених цією документацією, розвантаження та складання товару штабелями у вказаному місті.

2. Загальні умови поставки товарів:

 

 

 

- строки поставки – протягом 10 робочих днів з дати підписання Договору;

- поставка здійснюється в обсягах, зазначених у заявці замовника (при необхідності, Замовник може вимагати поставку дрібними партіями);

- місце поставки:

Назва одержувач товару

Місце поставки

Комунальне некомерційне підприємство «Захарівська багатопрофільна лікарня»  Захарівської селищної ради Роздільнянського  району Одеської області»

66700, Україна, Одеська обл.,  Роздільнянський район,смт.Захарівка, вул.Центральна,40

3. На запропонований товар під час його транспортування, виробництва, тощо повинні застосовуватися заходи із захисту довкілля, передбачені законодавством України, про що у складі пропозиції надається гарантійний лист.

 Якісні характеристики товару, повинні відповідати державним стандартам та вимогам Замовника.

5. Для підтвердження відповідності пропозиції технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам замовника учасник у складі пропозиції повинен надати:

1) гарантійний лист, в якому учасник гарантує поставити замовнику товар у необхідній кількості та в установлені строки з посиланням на номер оголошення, що оприлюднене про проведення процедури закупівлі;

2) гарантійний лист, в якому учасник гарантує поставити замовнику товар який буде відповідати державним стандартам та вимогам Замовника з посиланням на номер оголошення, що оприлюднене про проведення процедури закупівлі;

3) довідку у довільній формі, яка повинна містити інформацію про технічні характеристики та рік виготовлення товару, що пропонується до постачання, назву виробника (виробників) товару, із зазначенням їх адреси та країни походження;

4) гарантійний лист, в якому учасник гарантує за власний рахунок забезпечує складання товару штабелями у вказаному замовником місті постачання.

Вимоги до предмету закупівлі:

1. При поставці якість товару підтверджується відповідним документом.

2. Паливна деревина – дрова повинні відповідати чинним вимогам, діючим в Україні стандартам та вимогам Замовника за наступними показниками:

- деревина твердих порід (дрова колоті), твердолистяної породи (І група – береза, дуб, бук, граб, ясен, тощо);

- вологість товару не більше 20-25%;

- розмір дров:

по довжині –від 35 до 40 см;

по товщині – від 10 до 15 см;

- дрова повинні бути очищені від сучків і гілок. Висота сучків, що залишилися не повинна перевищувати 30 мм.

- дрова можуть бути як в корі, так і без кори (наявність кори не більше 5% на 1 м. куб);

- дрова повинні бути без гнилі та не трухлявими;

- дрова не мають бути свіжоспиляними;

- дрова не повинні бути обгорілі.

         3. Поставка Товару здійснюється автомобільним транспортом.

 

4. Обсяги закупівлі та терміни виконання можуть коригуватись Замовником відповідно до фактичного обсягу видатків Замовника.

5. Оплата Товару здійснюється по факту поставки. Попередня оплата Товару не передбачена.

 

 

 

 

  1.  

Декларація відповідності технічному регламенту щодо медичних виробів, яка підтверджує якість запропонованого товару.

Наявність

  1.  

Товар, запропонований Учасником, повинен бути новим і таким, що не був у використанні та гарантійний термін експлуатації повинен становити не менше 12 місяців.

На підтвердження Учасник повинен надати лист у довільний формі

Наявність

  1.  

Інструкція (паспорт) з експлуатації українською мовою

Наявність

 

 

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

За рахунок бюджетних коштів 1 000 000,00 грн (Один мільйон гривень 00 коп.)

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлене згідно з діючими ринковими цінами, отриманими від потенційних постачальників комерційних пропозицій, згідно наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020  № 275 із змінами.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

розмір бюджетного призначення, визначений відповідно до очікуваної потреби в 2023 році.2. 

 

Нормативно-правові акти, що формують підстави застосування процедури відкритих торгів:

  1. Закон України “Про публічні закупівлі” №922-VIII від 25.12.2015 року, в редакції від 19.04.2020 №114-IX в редакції зі змінами, зокрема в частині дії пунктів 37-38 розділу Х “Прикінцеві та перехідні положення” Закону;

2. Постанова Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 «Про затвердження особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування».

3. Лист Мінекономіки України «Щодо особливостей здійснення публічних закупівель

на період дії правового режиму воєнного стану та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування»№ 3323-04_70997-06 від 20.10.2022 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора