A A A K K K
людям із порушенням зору
Комунальне некомерційне підприємство
"Захарівська багатопрофільна лікарня"
Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі Лабораторна низькошвидкісна рефрижераторна центрифуга, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «

Дата: 30.06.2023 09:17
Кількість переглядів: 13

Комунальне некомерційне підприємство «Захарівська багатопрофільна лікарня» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області

 

Обґрунтування

технічних та якісних характеристик закупівлі Лабораторна низькошвидкісна рефрижераторна центрифуга, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

 

Комунальне некомерційне підприємство «Захарівська багатопрофільна лікарня» Захарівської селищної ради Роздільнянського району Одеської області

 (далі – Замовник), код за ЄДРПОУ –01998928

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Лабораторна низькошвидкісна рефрижераторна центрифуга(Класифікація за ДК 021:2015: 42930000-4 Центрифуги, вальцювальні машини чи торгові автомати, номенклатурна позиція 42931110-5 – Підлогові центрифуги)(НК 024:2023 -  61618  Сепаратор компонентів крові)

Ідентифікатор закупівлі  UA-2023-06-29-006553-a

Обґрунтування обсягів закупівлі.

Враховуючи обсяги кошторисних призначень на 2023 рік, потреба в Лабораторна низькошвидкісна рефрижераторна центрифуга(Класифікація за ДК 021:2015: 42930000-4 Центрифуги, вальцювальні машини чи торгові автомати, номенклатурна позиція 42931110-5 – Підлогові центрифуги)(НК 024:2023 -  61618  Сепаратор компонентів крові) складає:

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація до предмета закупівлі

Технічні характеристики та опис

Опис товару, який пропонується

 

Максимальна швидкість не менше: 5000 об / хв

 

 

Максимальне значення RCF не менше : 4700xg

 

 

Діапазон температур: -20~+40

 

 

Наявність ротору у комплекті: поворотно-відкідний 4х500мл

 

 

Максимальна ємність, не менше: 6х500мл

 

 

Тип пристрою: напольний

 

 

Наявність функції попереднього охолодження

 

 

Наявність захисту від падіння кришки

 

 

Наявність системи що забезпечує захист від дисбалансу, перегріву, перевищення швидкості та напруги.

 

 

Наявність ручного відкривання кришки у аварійних випадках.

 

 

Наявність  регулювання швидкості під час центрифугування

 

 

Мікропроцесорне керування всіма функціями: швидкість, час, температура, прискорення/сповільнення, RCF, пам'ять програм, відображення помилок.

 

 

Рівень шуму: не більше 60db

 

 

Наявність регулювання швидкості прискорення та уповільнення

 

 

Розміри: не більше 740×630×1040 мм (Ш×Г×В) (+/- 10%)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Загальні вимоги:

                1. Товар, запропонований Учасником, повинен бути внесений до Державного реєстру медичної техніки та виробів медичного призначення та/або введений в обігвідповідно до законодавства у сфері технічногорегулювання та оцінки відповідності, у передбаченому законодавством порядку. На підтвердження Учасник повинен надати:

                а) завірену копію декларації або копію документів, що підтверджують можливість введення в обіг та/або експлуатацію (застосування) медичного виробу за результатами проходження процедури оцінки відповідності згідно з вимогами технічного регламенту, або сертифікат відповідності медичного виробу за результатами проходження процедури оцінки відповідності згідно вимог технічного регламенту при поставці товару або оригінал гарантійного листа довільної форми про проходження виробником або уповноваженою особою виробника в Україні процедури оцінки відповідності медичного виробу вимогам технічного регламенту з гарантією надати копіїв ідповідних сертифікатів та декларацій на момент поставки товару

або:

                б) завірену копію Свідоцтва про державну реєстрацію медичного виробу, що свідчить про наявності медичного виробу в Державному реєстрі медичної техніки та виробів медичного призначення, або з урахування мвимог постанов Кабінету Міністрів України від 02.10.2013 № 753*, №754**, №755***, якщо Учасником торгів пропонується медичне обладнання строк дії Свідоцтва про державну реєстрацію якого закінчується до 1 липня 2017 року, у такому разі запропонований товар повинен бути ввезений на митну територію України (вироблений на територіїУкраїни) до закінчення терміну дії Свідоцтва про державну реєстрацію такого виробу.

                Для підтвердження зазначеного Учасником торгів у складі тендерної пропозиції необхідно подати завірену копію митної деклараціїабо документ, підтверджуючий дату виготовлення запропонованого товару, оригінал листа гарантії або інший документ, що підтверджує, що запропонований ним товар ввезений на митну територію України (вироблений на території України) до закінчення терміну дії Свідоцтва про державну реєстрацію такого виробу.

*  - Постанова КМУ від 02.10.2013. № 753 «Про затвердження Технічного регламенту щодо медичних виробів».

** - Постанова КМУ від 02.10.2013  № 754 «Про затвердження Технічного регламенту щодо медичних виробів для діагностики in vitro».

*** - Постанова КМУ від 02.10.2013. № 755 «Про затвердження Технічного регламенту щодо активних медични хвиробів, які імплантують»

2. З метою запобігання закупівлі фальсифікатів та отримання гарантій на своєчасне постачання товару у кількості, якості та зі строками придатності, які передбачено тендерною документацією, учасник повинен надати оригінал гарантійного листа відвиробника (якщо учасник не є виробником товару), його офіційного представника, дилера, дистриб’ютора виробника на території України, що підтверджує можливість постачання учасником запропонованого обладнання в необхідній кількості, якості та в потрібні терміни, визначені тендерною документацією та пропозицією учасника (надати скан-копією оригіналу такого гарантійного листа).

   Лист повинен включати в себе: повне найменування Учасника, номер оголошення, що оприлюднене в електронній системі закупівель,  повну назву предмета закупівлі відповідно до оголошення про проведення процедури закупівлі,  а також гарантії щодо терміну гарантійного обслуговування.

3. Учасник повинен  надати підтвердження відповідності технічних параметрів обладнання, яке ним пропонується, медико-технічним вимогам документації конкурсних торгів, у вигляді таблиці з обов’язковим посиланням на відповідну сторінку офіційної друкованої інформації від виробника (інструкція користувача, експлуатаційно-технічна документація виробника, тощо).

4. Надати копії інструкції користувача (експлуатаційно-технічна документація виробника, тощо) українською мовою, що підтверджують відповідність наданих пропозицій за медико-технічними характеристиками.

5. Термін гарантійного обслуговування обладнання має бути не менше 24 місяців з моменту введення в експлуатацію. (Учасник повинен надати скан-копію гарантійного листа у складі тендерної пропозиції).

6. Наявність діючого сервісного центру в Україні та/або копія свідоцтва/сертифікату сервісного інженера, що підтверджує можливість проведення інсталяційних робіт, гарантійного та після гарантійного обслуговування медичного та/або лабораторного обладнання (надати гарантійний лист від учасника у складі тендерної пропозиції)

7. Проведення доставки товару, інcталяції та пуску обладнання має бути проведений за рахунокУчасника.

На підтвердження Учасник повинен надати лист у довільний формі в якому зазначити, що запропонований Товар буде доставлено та інстальованно за рахунок Учасника.

8. Обладнання яке пропонується повинно бути новим та таким, що не було у використанні, рік виробництва не раніше 2023 року (надати гарантійний лист в довільній формі).

  1. Строк поставки товарів : до 25.12.2023 р. включно
  2. Розрахунки за товар здійснюються по факту відвантаження Товару, на підставі видаткової накладної, шляхом безготівкового перерахунку грошових коштів на рахунок Постачальника, протягом 30 календарних днів з дня поставки.
  3. Місце поставки: 66700, вул. Центральна,40 смт. Зазарівка, Роздільнянського району, Одеської області.

Розмір бюджетного призначення визначено відповідно до затвердженого кошторису та наявної потреби  2023 рік у Лабораторна низькошвидкісна рефрижераторна центрифуга(Класифікація за ДК 021:2015: 42930000-4 Центрифуги, вальцювальні машини чи торгові автомати, номенклатурна позиція 42931110-5 – Підлогові центрифуги)(НК 024:2023 -  61618  Сепаратор компонентів крові)

 

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі Товару: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено на підставі трьох комерційних пропозицій від потенційних постачальників ФОП «Тарасова Оксана Сергіївна»- 402000,00 грн., ПП «ФОРА Л»- 430000,00 грн., Мале підприємство у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю «ПІРС»- 460000,00 грн.

 

(402000,00+430000,00+460000,00)/3=430666,67 грн

 

Очікувана вартість Товару становить 430666,67 грн. (Чотириста тридцять тисяч шістсот шістдесят шість  гривень 67 копійок) з ПДВ.

Код КЕКВ - 3210  -  430666,67 грн.(Кошти місцевого бюджету)

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора